Tots els pobles
Sobre Nosaltres

Sobre Nosaltres

Inici> Sobre Nosaltres

Perfil de l'empresa

indefinit

Gongyi Jinhongda Pipeline Co., Ltd., ubicada a la ciutat natal de canonades a la Xina, és un fabricant professional especialitzat en la producció de subministrament d'aigua, drenatge i accessoris de canonades. Té molts anys d'història de producció, força forta, qualitat estricta i personal ben format. Els principals productes són: juntes de goma, compensadors ondulats, mànegues metàl·liques, dispositius d'expansió, vàlvules, juntes extraïbles, pegats de canonades, filtres i altres productes de canonades. Les especificacions estàndard i de longitud es poden personalitzar segons les necessitats del client

Durant molts anys de producció, la nostra empresa ha dominat el procés de producció avançat i els mitjans de detecció perfectes i ha utilitzat els equips de producció més avançats per fer que els productes siguin més estandarditzats i d'alta qualitat. Els productes s'utilitzen àmpliament en el subministrament d'aigua i la construcció de drenatge d'empreses grans i mitjanes, com ara el subministrament d'aigua, el drenatge, l'electricitat, la metal·lúrgia, la construcció urbana, el petroli, la protecció química i el medi ambient. Els productes es venen bé a 31 províncies, ciutats i regions autònomes de tot el país. Ha superat la certificació del sistema de qualitat ISO i la certificació CE. Els productes s'exporten als Estats Units, França, Espanya, Rússia, Japó, Corea del Sud, Pakistan, Vietnam i altres països, i són afavorits per la majoria dels usuaris.

L'empresa es basa en l'honestedat, i tot per als usuaris. Els vostres requisits són el nostre objectiu i la vostra satisfacció és el nostre desig. Continuarem treballant amb vosaltres per crear la brillantor del segle.

Factory

Categories populars